VIP Area Camarote

Carnaval in Braziliƫ - Natal Tourist GuideWij verblijven tijdens het carnatal in het VIP gedeelte, genaamd de camarote!
De camarote ligt centraal gelegen bij het voetbalstadion. De hele stoet van artiesten en mensenmassa trekt hieraan voorbij. Door de goede ligging is het carnaval van bovenaf goed te zien.

Eénmaal voor de camarote, welke door de hogere ligging, op gelijk niveau is met de artiesten, blijven zij even stilstaan en spelen hun meest bekende nummers. Wees niet bang dat je het niet begrijpt of niet verstaat, het ritme zegt genoeg. als de stoet weer verder trekt is er altijd weer muziek in de camarote zelf. Dj's, live bands, alles komt voorbij!

de camarote is zondermeer het beste gedeelte om het carnaval te beleven. Wij zijn daar aanwezig met onze eigen lokale gidsen en de beveiliging is er optimaal.
Drank is er gratis te verkrijgen, bier, rum, wodka, whisky, alles is inclusief.
Op het achterterrein bevinden zich de eetgelegenheden en wordt er nog op een ander podium apart muziek ten gehore gebracht. Kortom, echt alles inéén.

Hier blijven we tot het einde, waarna we met een bus weer worden terug gebracht. Voor de hardliners is er altijd de mogleijkheid om nog even door te gaan. Maar let op, de volgende dag is het weer carnaval!
 
html slider