De artiesten

Ivete Sangalo Carnaval in BraziliĆ« - Natal Tourist GuideMet Carnatal komen de bekendste en beroemdste artiesten uit Brazilië naar Natal. Voor vier dagen vormt Natal het centrum van Brazilië. Brazilianen uit het hele land komen dan naar Natal om te feesten!

Op immense tot discotheken omgebouwde vrachtwagens rijden ze in een lange stoet. Voor de echte fans is het mogelijk om met hun favoriete artiest mee te lopen.

Er wordt door tientallen mensen met een lang dik touw om de vrachtwagens heen gelopen. Om binnen het koord mee te lopen moet je als toegangsbewijs een bepaald t-shirt dragen wat je kunt kopen. Tussen de wagens in kan iedereen meelopen.

Hierdoor ontstaat een kilometerslange tocht van dansende mensen. Deze tocht gaat door de hoofdstraten naar het voetbalstadion, waarna hij weer omdraait.

Carnaval in BraziliĆ« - Natal Tourist GuideDe meest bekende artiesten zijn o.a. Ivete Sangalo, Claudia Leitte, Leo Santanna e Parangolé, Chiclete com Banana, Jorge e Mateus en ook de bij ons bekende Gusttavo Lima. Uiteraard is de lijst nog veel langer en zorgen ze allemaal voor een feest dat alles overtreft.

Carnatal duurt vier dagen en begint meestal rond een uur of zeven in de avond tot in de late uurtjes!
Zorg dat je goed uitgerust begint als je het einde nog mee wilt maken. Elk moment wat je hieraan mist is echt een gemis!
Brazilië is gewoon een synoniem voor muziek, feesten en plezier hebben en Brazilianen zijn er meester in!
html slider