Uitgaan in Natal

uitgaan Praia Shopping NatalBrazilië is zonder meer het land van muziek, het is de ziel van het land. Eigenlijk als je goed luistert, kun je de hele dag door overal muziek horen en dansende en zingende mensen zien.
De Braziliaan raakt altijd snel in een goede stemming als er ergens muziek wordt gemaakt of te horen is.
Daardoor is het nachtleven ook zeer levendig.
Op vele plekken, in restaurants, cafés en clubs wordt er live muziek gespeeld, van folklore, samba, reggae, forro tot zelfs rock, kortom voor elk wat wils.

Ponta Negra
Rond de boulevard is er ‘s avonds altijd wel ergens muziek te vinden. Rastape gelegen aan de Rua Aristides Porpino 2198 is op woensdag, Deckys Bar Natalvrijdag en zaterdag erg gezellig en druk. Een grote zaak waar veel Forro gespeeld wordt.
Vlakbij bevindt zich de Sancho Bar, een club met veel live muziek en een dakterras, vaak ook open op zondag en donderdag.
Aan de Avenida Engenheiro Roberto Freire, de grote weg achter de boulevard zit de Decky Bar (een restaurant café met vaak live muziek, erg gezellig tot in de late uurtjes, open vrijdag en zaterdag.

Dicht bij de Decky bar aan de andere kant van weg is Peppers Hall, een discotheek met verschillende soorten muziek.
Ook een zeer leuke gelegenheid is de Taverna Pub. Dit cafe is gebouwd als een klein kasteel. Verder zijn er nog vele gelegenheden.
Aan de andere kant van de stad zijn er een aantal gelegenheden bij Praia dos Artistas.

Nachtleven
Vogue gayclub NatalVoor het nachtleven kun je daar terecht bij het Complejo Chaplin, Seven Pub of Axe café, het is verstandig een taxi of een lokale gids mee te nemen, zij weten vaak wel de leuke plekjes.
Wil je meer onder de Brazilianen zijn? Ga dan naar één van de vele lokale feestjes in de buurt of op het strand. Vraag het gerust aan de lokale bewoners, zij helpen je graag. Maar het kan ook gewoon gezellig zijn in één van de kleine kantine achtige eetcafés die men in bijna elke winkelstraat of buurt wel kan vinden.

 
html slider