Locatie Natal

Ponta Negra Natal Brazilie - Natal Tourist GuideEen vakantie moet ook echt een vakantie zijn. Ben je op zoek naar de zon, muziek en feesten? Dan is Brazilië de plek om naar toe te gaan.
Misschien nog niet zo bekend onder de vakantiegangers, maar Brazilië heeft veel te bieden. We weten al dat het het land van zon, prachtige stranden, samba,  voetbal en feesten is, dus dan is de keuze wel snel gemaakt. Brazilië heeft het allemaal!

Een land dat bijna zo groot is als Europa en met 180 miljoen inwoners, heeft natuurlijk alles te bieden. Bekend zijn de stranden van Copa Cabana en het grote Christus beeld in Rio de Janeiro. Maar Brazilië heeft meer mooie steden om te bezoeken.

Eén daarvan is Natal.
Deze stad ligt ruim 2600 kilometer noordelijker dan Rio de Janeiro en bijna op de evenaar. Ponta Negra Natal Braziliƫ - Natal Tourist Guide
Natal is ook voor de Brazilianen het 'Spanje' van Brazilië.
Een stad waarvan de kustlijn bestaat uit diverse stranden en een levendige toeristenwijk, Ponta Negra!

Natal tourist Guide is gevestigd in Natal met een eigen excursiebedrijf.
Van hieruit organiseren wij vele dagtrips. Meerdaagse excursies zijn natuurlijk ook mogelijk.

The City of the Sun, zoals Natal genoemd wordt, heeft alles: stranden, boulevards, een prachtige natuur en vele aktiviteiten. Kortom, alles wat jeverder nog op een zonnige vakantie mag verwachten.

Met een inwonersaantal van ruim 800.000 behoort Natal tot de 21 grote steden van Brazilië.Ponta Negra Natal BraziliĆ« - Natal Tourist Guide
Het is zeker niet de grootste stad, maar wel de veiligste op de ranglijst.

Als toerist is dat hier duidelijk te merken, iedereen heet je echt welkom en heeft wel een praatje voor je. Of je het verstaat of niet, ze babbelen gewoon vrolijk door. Dat is typisch de Braziliaanse mentaliteit die je in dit gebied vindt, als het maar gezellig is!
html slider