City Tour Natal

City Tour Natal strandDe Natal City Tour is een ideale mogelijkheid om snel vertrouwd te raken met het centrum van Natal en de omliggende wijken.
We rijden naar de andere kant van de stad.

Op de route zien we de vuurtoren van Mae Luiza en het eerste strand van Natal 'Areia Preta', vernoemd naar het zwartgekleurde zand in dit gebied.
We stoppen even bij het volgende strand, bij Praia do Meio.
Hier kunt u wat foto’s maken en het standbeeld van Iemanjá, koningin van de zee en de beschermheilige van de vissers te zien.

We maken ook nog een tussenstop bij het beroemde fort van Natal, Forte dos Reis Magos. City Tour Natal fort
Hierna gaan we omhoog naar de stad, waar u een prachtig uitzicht heeft op alle stranden van Natal en het fort.
In de stad zelf kunt u het oude Ribeiratheater, de vissershaven, de oude en nieuwe kathedraal bekijken, ontworpen door Oscar Niemeyer, die ook verantwoordelijk is voor de lay-out van de hoofdstad Brasilia.
Onderweg ziet u nog meerdere oude koloniale gebouwen.

Hierna komen we aan bij het Centro do Turismo, een voormalige gevangenis die nu dienst doet als toeristisch centrum. Hier bevinden zich ambachtelijke winkeltjes waar verschillende soorten handwerk te koop zijn. De winkeltjes zijn gevestigd in de oude cellen.
Ook kan je hier terecht voor andere toeristische informatie.City Tour Natal toerisme
In de avond wordt hier een speciale voorstelling gehouden voor toeristen "Forro cum Turistas"! Een zeer geslaagde avond om nader kennis te maken met Natal!

We dalen af naar het oude centrum, waar de lokale bevolking hun boodschappen doen, zodat we een indruk kunnen krijgen van het dagelijkse leven en van een authentieke Braziliaanse groente-en fruitmarkt.
De tour eindigt met een rit langs het voetbalstadion en als er tijd over is bezoeken we nog het enorme winkelcentrum van Natal. Uiteindelijk keren we ‘huiswaarts’ en eindigen we op de boulevard van Ponta Negra. Hier kan je uiteraard nog genoeg tijd doorbrengen.

Prijs op aanvraag.
html slider