Locatie Pipa

Pipa Brazilie Carnaval in Braziliƫ - Natal Tourist GuidePipa is het paradijs aan de zuidkust van Natal. Een trip die je niet mag missen!
We vertrekken over de weg naar Pipa. Onderweg stoppen we bij de Guraíras Lagune in Tibau do Sul. Hier nemen we even een rustpauze aan het strand en bezoeken één van de mooiste
strandtenten van de wijde omgeving.

Hierna vervolgen we onze weg richting Pipa. Hier aangekomen is iedereen vrij om te gaan en staan waar hij wilt. Ontlopen kunnen we elkaar hier haast niet, want Pipa bestaat eigenlijk uit één lange hoofdstraat.

Het is een gezellig dorpje met een sfeervolle hoofd- en zijstraten.
Pipa Brazilie Carnaval in Braziliƫ - Natal Tourist GuideGeniet in de hoofdstraat van de rust die er heerst in dit dorp.
Bezoek de vele winkeltjes en horecagelegenheden en kom even bij op één van de terrasjes.

Via een kort weggetje kan je naar het strand lopen. Daar aangekomen begrijpt je gelijk waarom Pipa zo populair is. Een grote variatie aan stranden volgt elkaar in rap tempo op. De één nog mooier dan de ander.
Er is ook de mogelijkheid om met een boot Pipa vanaf de andere kant te zien. Je vaart dan naar Praia de Madeiro waar je een duik kunt nemen, snorkelen of gewoon de dolfijnen langs kunt zien komen.

Bij terugkomst kan je nog even Pipa ingaan of de omgeving verkennen.
Daarna blijven we nog even rondhangen in één van de vele gezellige café's en restaurantjes, voor we de reis terug gaan maken.
html slider