Over ons!


Wie zijn wij?
We zullen ons even voorstellen, wij zijn Ben Manuputty en Roeland Jongman.
Wij zijn jullie gastheren, reisleiders en vraagbaak op en tijdens de groepsreizen naar Brazilië!

Ben Manuputty en Roeland JongmanBen is als organisator van evenementen actief vanaf 1993 en organiseert de laatste jaren in Den Haag diverse feesten voor de horeca.
Sinds hij in 2000 een bezoek bracht aan Brazilië is hij verliefd geworden op het land, de cultuur en vooral de atmosfeer!
Sinds 2 jaar heeft hij met een Braziliaanse vriend 'Natal Tourist Guide' opgezet om excursies en groepsreizen te doen in en naar Natal.
Deze activiteiten samen waren de aanleiding om ook groepsreizen te doen naar dit prachtige land!

Roeland is ervaringsdeskundige mogen we wel zeggen in het uitgaansleven.
Nadat hij enkele jaren geleden was verhuisd naar Den Haag kwam hij in contact met Ben. Dit leverde gelijk een klik op en sinds enige jaren zijn ze vaak samen te vinden in de uitgaansscene. Gezamenlijk bekeken ze hoe ze nog meer konden betekenen om iedereen het naar zijn zin te maken.
Het eindresultaat is nu bekend; Groepsreizen naar het carnaval in Brazilië!

Natal Tourist Guide is een touroperator voor excursies en die zich heeft gepecialiseerd in groepsreizen naar Brazilië.
Wij boeken onze reizen in samenwerking met Arkefly en VakantieReiswinkel welke zijn aangesloten bij de ANVR en SGR. Dit geeft de garantie voor een goedverzekerde vakantie in Brazilië.

Reis met ons mee en ervaar een vakantie als nooit tevoren. Zon, zee, strand, feesten, natuur en de geweldige atmosfeer, Brazilië heeft het allemaal!
GegevensAlgemene voorwaarden | Reisinformatie