Carnaval

Carnatal  is het wintercarnaval in NatalNatal Tourist Guide organiseert 9-daagse groepsreizen naar het zonovergoten Brazilië!
Ontdek het land dat beroemd is om zijn Carnaval. We verblijven in Natal, de zonnigste stad van Brazilië!

Als er een land is waar ze weten hoe je Carnaval moet vieren dan is dat natuurlijk Brazilië! We bieden 2 verschillende Carnavalreizen aan!

Wat gaan we allemaal doen? De reis omvat hotel met logies en ontbijt, transfers, eigen gidsen, 4 dagen Carnaval, fotoreportage en een onvergetelijke ervaring!

De eerstvolgende Carnavalsreis is
woensdag 3 t/m donderdag 11 december 2014!

In december viert Natal zijn Carnaval genaamd 'CARNATAL'

Groepsreis 03 december t/m 11 december 2014
  • Verblijf in hotel met logies en ontbijt in Ponta Negra
  • Eigen touroperators, lokale gidsen en chauffeurs
  • Transfer van en naar de luchthaven
  • Vier dagen toegang tot het VIP gedeelte, de Camarote
  • Inclusief gratis drank en 4 t-shirts!
  • Vervoer vanaf Ponta Negra van en naar het Carnatal!
  • Fotoreportage
    voor €1695,-*
Carnaval in Braziliƫ - Natal Tourist GuideCarnatal is het grootste off-season carnaval ter wereld! Maar lieftst anderhalf miljoen Brazilianen uit het hele land bezoeken dit feest!
De beroemdste artiesten van Brazilië komen in een reusachtige stoet mensen voorbij en spelen hun beste nummers voor de 'camarote' het VIP gedeelte waar wij zullen verblijven! een feest van ongekende omvang!

Brazilië is niet alleen het land dat tot de verbeelding spreekt. het is ook echt een land wat men geen ander land is te vergelijken. Een nieuwe ervaring op het gebied van carnaval en vakantie vieren die niet gemist mag worden!

NATAL BRAZILIE
We gaan naar Natal, de zonnigste, veiligste en schoonste stad van Brazilië! 'The City of the Sun' is ook voor de Brazilianen zelf de vakantieplek! In Natal ontmoet je Brazilianen uit het hele land.

Als we aankomen is het vier of vijf uur vroeger en is de avond net begonnen.
Vanaf het vliegveld regelen wij alles om er voor te zorgen dat het een geweldige vakantie wordt.

Je wordt opgehaald en naar je accomodatie gebracht. Er is dan nog tijd genoeg om alvast de boulevard van Ponta Negra te verkennen.
Natuurlijk zijn wij daar ook om je alvast een beetje kennis te laten maken met de Braziliaanse sfeer. Pas rond een uur of negen in de avond gaat iedereen pas eten, dus daar hebben we dan ook ruim de tijd voor.

Carnaval in Braziliƫ - Natal Tourist GuideDe volgende dag spreken we af op het strand. Onder het genot van een cocktail, zullen we de ins en outs van de vakantie bespreken. Het wordt een lekkere relaxdag op het strand. De ideale plek om al kennis te maken met de Braziliaanse atmosfeer!

Uiteraard bespreken we hoe we die avond naar de eerste Carnavalsdag gaan! De sfeer is dan al te proeven op het strand. De stemming komt er al in. Tussen 7 en 8 zullen we gaan verzamelen op de boulevard om naar het Carnaval te vertrekken.

Dit is het begin van 4 dagen feesten op een manier die ongekend is!
Proef de atmosfeer van Brazilië en feest mee tot in de late uurtjes! Het Carnaval is begonnen!

De tweede carnavalsreis die we organiseren vindt plaats in februari 2015. Dan viert de hele wereld carnaval.
Wij nemen je mee naar vier verschillende plaatsen rondom Natal om daar met de lokale bevolking Carnaval te vieren!
Ook dit wordt een beleving die ongeëvenaard is. Elke plaats viert op zijn manier Carnaval en wij gaan dat meebeleven! Meer informatie over deze reis volgt binnenkort!
* Exclusief reis- en annuleringsverzekering en eventuele luchthavenbelasting bij vertrek vanuit Brazilië (ong. € 35,- p.p.)
  Toeslag éénpersoonskamer €140,-. Evt. verlenging per week is mogelijk.
GegevensAlgemene voorwaarden | Reisinformatie