Vervoer

Taxi
taxi Natal BrazilieTaxi's zijn in Brazilië goedkoop en zeker in Natal veilig. voor een korte rit van bijvoorbeeld Ponta Negra naar Natal Shopping (ongeveer 10 km) betaal je ongeveer 15 R$.
‘s Avonds stijgen de prijzen lichtjes en eveneens in het hoogseizoen ( juli, dec, jan en feb). Soms kun je vooraf een beetje onderhandelen over de prijs als je meerdere plekken aandoet of een kort ritje doet.
LetsGayBrazil heeft in samenwerking met Natal Tourist Guide ook eigen taxi's rijden. Zij spreken allemaal Engels. Wil je een eigen chauffeur. Neem dan even contact met ons op.

Bus
Met de bus kan je overal komen. De lokale bus heeft zeker zijn charme, maar is nauwelijks comfortabel te noemen voor langere afstanden. Het busstation in Natal heet "Rodoviaria" en ligt in het centrum van de stad. Bus omnibus NatalVan hieruit kan je reizen naar bijna alle bestemmingen in Brazilië. Vooral op populaire routes is dit een superklasse bus (VIP) met airconditioning. Deze bussen rijden voornamelijk 's nachts en bieden een goede service. Buskaartjes zijn daar te koop. Als jeu het openbaar vervoer in Natal onder de knie heeft, is het echt een aanwinst. Voor een paar euro rij je naar de mooiste locaties in en om Natal.
GegevensAlgemene voorwaarden | Reisinformatie