Pinnen

Pinnen
De koers kan van dag tot dag nogal verschillen. Op het ogenblik is de koers ongeveer 3 R$ voor 1 Euro. De banken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00U tot 16.00U. Op de boulevard van Ponta Negra is de bank meestal pas in de middag geopend. Je kunt hier ook contant wisselen.

pinnen bank Natal BrazilieEr zijn ook een aantal winkeles en supermarkten in en om Ponta Negra waar geldautomaten staan. Hier kan altijd geld gepind worden als ze geopend zijn. Houd wel rekening met storingen of het feit dat tegen de avond de automaat leeg kan zijn.

Je kunt in Brazilië gemakkelijk pinnen met bankpas of creditcard. Er zit echter wel een dagelijks maximum aan. Informeer vooraf bij uw bank hoeveel dat is en zorg dat je pas staat geregistreerd bij je bank om buiten Europa transacties te doen. Houdt er ook rekening mee dat er vaak storingen zijn.

In Praia Shopping, Natal Shopping en in Midway Mall zijn er automaten te vinden van Banco do Brasil en geopend tot 10 uur ‘s avonds. Ook in de weekenden.
 
GegevensAlgemene voorwaarden | Reisinformatie