Tel internet post

Bellen en Internet
Bij de "bancas", krantenwinkels of kleine supermarkten kun je telefoonkaarten kopen en deze gebruiken in alle blauwe telefoons die je overal op straat ziet. Je kunt ook bellen in de meeste internetcafés via Skype en natuurlijk ook vanuit alle kamers van de hotels, maar dit laatste is vrij prijzig.

Tel internet post Natal BrazilieEr zijn in Natal een aantal internetcafés waar je goedkoop kunt internetten. De meeste zijn gelegen langs de boulevard en in Ponta Negra.
In het shoppingcentrum Praia Shopping kun je ook internetten. Ook kan je hier een hoofdtelefoon en webcamera gebruiken.
Als je met een groep bent is het misschien handiger om een paar prepaidkaarten te kopen, dan kan je gewoon je eigen mobiele telefoon gebruiken
Als je van Brazilië naar Nederland wilt bellen moet je eerst +31 intoetsen en dan het Nederlandse telefoonnummer zonder de eerste nul ervoor. Het nummer voor Brazilië is +55 en het lokale netnummer is 84. Je kunt echter deze nummers gewoon weglaten als je met een Nederlands nummer naar een lokaal nummer in Natal belt.

Postkantoor
Tel internet post Natal BrazilieHet postkantoor ‘Correios’ in het Portugees bevindt zich binnen het shoppingcenter Praia Shopping gelegen aan de linkerzijde van de boulevard Roberto Freire vanaf Ponta Negra. Hier kan je ook postzegels kopen. Probeer van tevoren uit te zoeken hoe je je vragen een beetje in het Portugees stelt, anders kan het wel eens vrij lastig worden om duidelijk te maken wat je wilt.
De openingstijden zijn van 08.00 - 17.00 uur, op zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur en zondag en maandag gesloten.
GegevensAlgemene voorwaarden | Reisinformatie